Trouwen

 

Ten eerste gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Ik neem aan, omdat je op deze pagina terecht bent gekomen, dat je op zoek bent naar een trouwfotograaf. Zo niet, dan ben je ook welkom! Ben je wel op zoek naar een trouwfotograaf, dan ben je hier op de juiste plaats. Lees de informatie rustig door en bekijk mijn gemaakte foto’s. Hopelijk ben je gecharmeerd van wat je ziet en zet je de stap om contact met mij op te nemen.

Houd je van een fotograaf die ongedwongen, gezellig, humoristisch is (vind ik zelf), die gaat voor spontane, frisse en liefdevolle foto’s? Lees dan vooral verder!

Als bruidspaar is het belangrijk om een klik met de fotograaf te hebben, hij of zij is er tenslotte (bijna) een hele dag bij. Daarom is het belangrijk om vooraf al kennis te hebben gemaakt. Vallen mijn prijzen in jullie budget, dan kun je contact met mij opnemen, zodat ik kan kijken of ik op jullie trouwdag nog beschikbaar ben. Zo ja, dan plannen we een vrijblijvend gesprek om jullie wensen te bespreken. Ook kunnen we van beide kanten dan bekijken of de klik er is. Na dit gesprek, kunnen jullie beslissen of jullie mij als jullie trouwfotograaf willen boeken.

Ik probeer om mensen via een ongedwongen en gezellige sfeer, helemaal op hun gemak te stellen. Zodat we als eindresultaat; mooie en échte foto’s hebben.

Ik heb al heel wat bruiloften mogen fotograferen en hier kan ik altijd erg van genieten. Hoe mooi is het, dat mensen deze belangrijke taak aan jou toevertrouwen.
Om mij volledig te kunnen geven als fotograaf, heb ik besloten om maximaal 5 bruiloften per jaar te fotograferen.
Zo heb ik voor iedere bruiloft en andere fotoshoots, genoeg tijd om alles tot in de puntjes perfect af te leveren.

Voor mijn bruidsparen, heb ik aantrekkelijke pakketten samen gesteld. Ik bied in deze pakketten alleen tijd en digitale foto’s aan. Zo blijft het voor iedereen toegankelijk. Je kan na de tijd zelf eventueel een trouwalbum maken. Een trouwalbum aan je pakket toevoegen kan uiteraard ook. Je kan je wensen doorgeven, zodat we ook een pakket naar eigen wens kunnen maken. Ik fotografeer tot maximaal 7 uren op een dag. De prijzen vind je onderaan deze pagina.

Ben je benieuwd wat ik voor jullie zou kunnen betekenen? Neem dan contact met mij mij op!

Liefs, Wieke Jansma

TIP!


“Boek zo vroeg mogelijk je trouwfotograaf.
Het zou zonde zijn als hij/zij op die dag al geboekt is”

PRIJZEN
———————————————————————————————

Nu kan ik me voorstellen, dat je ook wel benieuwd bent of mijn prijzen binnen je budget passen. Ik wil graag een fotograaf zijn, die toegankelijk is voor meerdere mensen. Ik heb daarom geprobeerd, om mijn prijzen betaalbaar te houden. Het eerste wat je bij mijn prijzen ziet, is dat ik geen trouwalbums heb toegevoegd. Belangrijk te weten is, dat dit wél mogelijk is! Vraag gewoon naar de opties.

Ik kan ook een pakket op maat voor je maken. Als jullie trouwdatum nog beschikbaar is in mijn agenda, ontvang ik graag de overige informatie, denk aan; aantal uren dat je denkt nodig te hebben, hoeveel digitale foto’s wil je in je pakket opnemen en eventuele extra wensen, op basis daarvan kan ik een prijs op maat voor jullie maken.

Ik ben te boeken tot maximaal 7 aaneengesloten uren.

Mijn pakket prijzen zijn inclusief:

– Mijn inzet en creativiteit
– Reiskosten binnen een straal van 10 kilometer (vanaf postcode 9263)
daarbuiten reken ik €0,45 per extra gereden kilometer
– Een professionele en vakkundige bewerking van de foto’s

Hieronder kun je mijn pakketten bekijken. Heb je vragen of wil je weten of ik nog beschikbaar ben? Stuur me dan een berichtje.