Fotoshoots

Jullie kunnen voor verschillende fotoshoots bij mij terecht.
Hieronder worden de fotoshoots in  het kort even beschreven;

Zwangerschap  Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap. Deze bijzondere periode in je leven is erg mooi om vast te leggen. De fotoshoot is het mooiste rond je 34 of 35ste zwangerschapsweek. Wanneer je een zwangerschapsshoot in wilt plannen wacht dan niet te lang, maak ruim van te voren een afspraak. Tijdens deze fotoshoot staat je bolle buik centraal, foto’s met papa en eventuele andere kinderen worden natuurlijk ook gemaakt.
  –> Leuk om mee te nemen naar de shoot zijn; echo foto, slofjes, romper etc.

Kinderen  Het vrolijke snoetje, mooie sprankelde oogjes, ondeugend gezichtje, dit zijn allemaal dingen die je later aan je kinderen terug wilt laten zien. Met een leuke fotoshoot kunnen we die leuke dingen van nu, vastleggen voor later. Tijdens een kindershoot maken we leuke ongedwongen foto’s. Foto’s waarop kinderen hun zelf zijn. Spelend, rennend of gek doen, alles mag!

Gezin/Familie  Je herkent het misschien wel; er mist altijd iemand op de foto. Ben jij nou ook altijd degene die foto’s maakt van je gezin en sta je er zelf nooit bij op? Wacht dan niet langer, ook jij hoort erbij! Laat foto’s maken van je hele gezin, zodat je complete plaatjes hebt waarvan je kan genieten als deze in je kamer hangen en die je met trots kan delen met dierbaren.  Geen statige portretten, maar foto’s die plezier, liefde, humor en warmte uitstralen, dát is belangrijk!

Portet  Een fotoshoot voor jezelf, met je geliefde of met een groepje vriendinnen is leuk, gezellig en waardevol! Wanneer je ervoor kiest om mooie portret foto’s van jezelf te laten maken, dan vind ik het belangrijk dat je met plezier terugkijkt naar de shoot en tevreden bent met het eindresultaat. Tijdens het fotograferen wordt er gesproken over van alles, hierdoor ontstaat er een gezellige en ontspannen sfeer, dit alles zal meewerken aan prachtige foto’s. Kom je samen met je geliefde een shoot doen, dan vind ik het leuk dat de liefde van de foto afspat, natuurlijk worden er alleen foto’s gemaakt die bij jullie passen.